Beoordelingen van Parkstreet BBQ en Grill Nuenen

Recente recensies van Parkstreet BBQ en Grill Nuenen

4 sterren na 19 reviews

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en vers bereide hamburger schotel en Sate schotel afgehaald met knapperige verse salade erbij. Top J.P. ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Beste spareribs van nuenen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

De bestelling zou om 9 uur klaar liggen, kom ik om 9 uur aan moest de bestelling nog worden gemaakt. Dus dat was weer 15 minuten wachten. En de burger was nog flink rood van binnen...

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten en het was optijd klaar

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker lekker lekker!!!

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spare ribs en de burgers waren ook prima. Friet had iets meer mogen zijn maar we hadden honger dus dat kan ook aan ons gelegen hebben haha. Prima service en lekker op tijd klaar.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Spareribs te zwart naar mijn mening. Lekkere friet, teveel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

De hamburgers waren nagenoeg koud en rauw van binnen. mijn vrouw is er ziek van geworden Voor ons geen eten meer van dit restaurant

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Beste spareribs van Nuenen en de helft zo goedkoop als de rest!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles wat besteld was er. Voor ons wel erg veel frites. Heerlijk en genoten

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse, smaakvolle en warme kwaliteitshamburger en spareribs. Ook de friet en salade is heerlijk vers en erg lekker.

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Nog nooit zo'n heerlijke hamburger met satésaus gegeten! Wij noemen deze de Satéburger! Het afhaalmenu was helemaal compleet met frites en een lekkere salade. Aan ieder item wordt veel aandacht besteed en dat proef je!

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Hamburger en broodje waren koud. Daarnaast was de hamburger nog een beetje rauw.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Spare-ribs smaakten prima. Wat ik wil raar vond is dat op de site staat dat er bezorgd kan worden. Via de site en telefonisch kan dit nog niet. Daarnaast moet je via de site bestellen om af te halen en kan dit ook iet telefonisch omdat dan de prijzen niet kloppen in het systeem.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfecte service na een foutieve betaling en heerlijke spareribs + friet. Aanrader!

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spareribs!!!!!

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg goede burger, ribs en frietjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden de frietjes heerlijk, alleen erg weinig. We hadden 4 frietjes besteld maar vonden dit amper 3 frietjes. Spareribbs waren heel goed en de hamburger gemiddeld. De hamburger mocht iets meer smaak aan zitten vonden wij en was een beetje vochtig waardoor het broodje heel klef was geworden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.