Beoordelingen van Parkstreet BBQ en Grill Nuenen

Recente recensies van Parkstreet BBQ en Grill Nuenen

5 sterren na 210 reviews

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlees was perfect bereid! Flinke stukken spareribs en de frietjes smaakten vers en waren niet te zout. Heerlijk als altijd!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Constante kwaliteit! Altijd heerlijk !!!

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De spareribs en kipsaté waren heerlijk. Alleen jammer dat ze de saté vergeten waren. Daardoor kon ik dus terug(wel excuses gekregen uiteraard). Ik kreeg er wel een nieuw portie friet bij omdat de frietjes anders koud waren. Wij vonden de porties friet wel erg klein, bakjes zaten amper halfvol..

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

het was weer Genieten :-)

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhaalmaaltijd besteld. Alles op tijd, goed verpakt en erg lekker. Een aanrader dus.

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima food : -)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb bij binnenkomst gevraagd welke steak het malste is en kreeg als antwoord de Bavette. Bij thuiskomst bleek het een grote teleurstelling. We hebben nog nooit zo'n slecht stuk vlees gehad. Een van de twee stukken was voor de helft pees. Jullie adverteren nog wel met hier komt u voor terug. Ons dineetje thuis was dus naar de knoppen, De dubbele bestelling is goed opgelost met een tegoedbon. Graag een freactie van jullie. Te. 06-12766661

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk menu

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling was keurig op tijd klaar en kwalitatief goed. Zeer smaakvol en niet overdreven met saus overgoten. Goed vlees en uitstekend bereid. Ik ga zeker terug. Het restaurant maakt ook een zeer verzorgde indruk en het personeel was uitermate vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spareribs. Veel vlees en viel makkelijk van het bot. Zo mals.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling goed warm bij thuiskomst, heerlijk gegeten.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

PERFECT

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De bietstuk was lauw, wel goed van smaak. De volgende keer graag weer een steak die net van het rooster komt en niet een die even op het rooster wordt gelegd om op te warmen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

prima kwaliteit en smaakte heerlijk

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Steak was mooi medium rare (zoals besteld); lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke ribjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten, mooi op tijd klaar volgens de planning. Kippedij met friet, kip sagnun in kapsalon vorm en een hele lekkere hamburger voor nr 3 Warm op tafel en genieten maar 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker maar een prijsstijging van €5 in twee weken wel veel. Wil de lokale horeca wel steunen, maar als deze prijsstijging steeds komt, dan trekt de prijs kwaliteit verhouding krom.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer smaakvol , goed verpakt , zodat het warm blijft , voldoende geproporsioneerd , prijs - kwaliteit verhouding prima en vriendelijk en behulpzaam personeel dat de RIVM maatregel in acht neemt . GESLAAGD !!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

super olifant!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere spareribs en heerlijke burger, top!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was een klein feestje! Dit was voor ons de eerste keer dat we gingen afhalen bij Parkstreet. De beleving is natuurlijk anders maar het eten en vooral de smaak was perfect en net zo lekker als dat we gewend zijn. Héérlijk... de bavette was super mals!! Dus we hebben lekker gegeten, waren heel blij verrast ookal komen we heel snel graag weer "gewoon" bij jullie eten. Ga zo door en houd vol!!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestel, netjes op tijd klaar. Mee naar huis genomen en prima gegeten. Tip: Gekozen voor de aardappel garnituur ipv de frietjes. Want frietjes worden slap tijdens transport.. En aardappel garnituur heeft niet. Kortom weer lekker gegeten.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor 6 personen alles perfect in orde!!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden een BBQ pakket besteld. kwaliteit en samenstelling waren top. IK zal het iedereen aan raden om dit eens zelf te ervaren.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerlijk antwoord voor een eerste keer proberen: Pulled Pork en Rib Eye waren redelijk en goed. verpakking erg netjes. Bijlages waren ver onder de maat, vooral groentebakje Gratin was te veel maar smaakloos. Friet was te weinig, helaas al koud en te veel hard gebakken. Jammer dat je voor mayo moet bijbetalen.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

dik in orde, er zou nog een mogelijkheid bij kunnen om er een broodje bij te bestellen

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

friet was lauw en spareribs waren ook lauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ivm Corona, afhaalmaaltijd. Salade was goed, helaas geen dressing Hamburger, smaak is prima, helaas bijna koud Frietjes ook matig warm.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Leuk pakket voor thuis te bbqen, alleen zijn 2 stukjes brood wat weinig

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker ! en op de afgesproken tijd klaar !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles 100% zoals gewoonlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, smaakvol en een super snelle service. Wij steunen jullie graag in deze moeilijke tijden. Tot snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Een topper in spe? De porties friet bij de menu's zijn aan de magere kant (de bakjes van een kleine friet zitten niet vol) en de pulled pork was redelijk zompig. De steaks daarin tegen waren uitstekend.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Groente was karig, voor de rest prima verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Support your locals. Ik vond het niet bijzonder helaas.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

de Kwaliteit en Smaak geen discussie over mogelijk is gewoon Uitstekend maar niet warm genoeg de Bavette was lauw ik denk dat het misschien aan de verpakking ligt iets anders dan een kartonnen doosje die ze ook bij Macdonalds gebruiken

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! De spareribs zijn zowat de beste die ik ooit heb gehad! Mals en met die rokerige smaak van de grill, super. Voor mijn persoonlijke smaak mochten ze wat scherper. Afhalen ging ook perfect, op de afgesproken tijd klaar. Het wordt pas ingepakt als je aanwezig bent zodat het niet in een tasje ligt te dampen. Prijs kwaliteit is naar mijn mening echt goed.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld, lekkere pulled pork

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed. We hadden de zalm, kip sate,en de runderhaas alle 3 erg over te spreken .

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Niets veranderen

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer net als altijd super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten was weer top, helaas geen komkommer op de 2 kapsalons (alleen friet en saus) en echt maar ‘n paar (3) kleine stukjes kip

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer dat we bestelden. Eten was erg lauw helaas, ondanks dat we binnen 5min na verlaten restaurant aan tafel zaten. Wel heel lekker van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Spareribs waren uitstekend. Ik miste echter een sausje. Geef de mogelijkheid die bij te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks afhalen ivm de coronatijd, een waar geno!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en lekker vlees Prima friet. Aardappelgratin moest nog wel opgewarmd worden We hadden bij de bestelling aangegeven wat we niet wilden (geen tomaat op de hamburger) en dat was niet doorgekomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Corona menu's besteld, vers, mals, warm en veel, een echte aanrader. Bestellen > ophalen > eten

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en voldoende was prima geregeld door het team van jp bedankt ga zo door Gr Jan en trees

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bavette besteld. Beetje bevreesd of het wel warm thuis gegeten kon worden. Onterecht dus: het was goed bereid, prima temperatuur en bovenal Heerlijk! We hebben genoten als waren we liever uit eten gegaan... Mijn complimenten 👍🏻

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten voor een bijzonder goede prijs. De verse pulled pork is erg lekker en de bavette is zeer de moeite waard om voor naar Nuenen te komen.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede en duidelijke mogelijkheden voor online bestellen, ophaalmogelijkheden geheel conform de richtlijnen, uitstekende service, vriendelijk en hartelijk personeel en bovenal heerlijk gegeten. Wij hebben genoten van een bavette menu (het vlees was perfect 👌🏼) met heerlijke handgesneden friet en frisse salade. Een aanrader! Team Parkstreet bbq grill bedankt!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel tevreden. De ossenhaas was ontzettend lekker.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De zalm was verrukkelijk evenals de sate. We hebben weer even kunnen genieten tijdens Corona. Hulde opnieuw aan de Parkstreet crew!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Saté: heerlijk mals, prima satésaus! Pulled porc: te flauw, te veel vette 'flarden' Frites: heerlijk! Salade: super, met koolsalade, prei en rode ui: houden zo! (vorige keer wat saaie bladsla)

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Street meat mixgrill een echte aanrader voor bbq liefhebber, JP we hebben ervan genoten.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon heel lekker , zoals gewoonlijk 👍👍

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Combi menu heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten prima service mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik begrijp dat het voor jullie een hele nieuwe situatie is om als afhaal restaurant te werken. We hadden met jullie een tijd afgesproken, maar ik moest toch nog lang wachten( ook in de zaak). Helaas zijn wij niet erg tevreden. al het eten was bijna koud.. en dat is voor friet zeker niet lekker. De hamburgen heb ik zelf nog afgebakken. Deze was nl. erg rood. De spare ribs en de pork hadden wel een goede smaak. Hopelijk kunt u hier iets mee. Groetjes Marja

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Omdat ik duidelijk aan had gegeven dat ik zoete aardappel friet en 1x geen friet maar sla wilde, is er niet naar me geluisterd Hierdoor kon mijn man veel minder eten omdat hij ivm suikerziekte geen koolhydraten mag! Ik baalde hier enorm van! Gelukkig smaakte de zalm en het vlees wel goed. Sorry maar ik moest het kwijt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top hamburgers en goede service bij afhalen!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten 👌👌👌 Afgehaald ging goed snel en vriendelijk Prijs was ook erg goed gemiddeld 10 euro per persoon en genoeg Kortom een aanrader! Gaan snel weer bestellen👍👍👍

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten bij dit mooie bedrijf. #supportyourlocals

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten, prijs en kwaliteit toppie! Bestelling was ook op tijd klaar!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Alles was op.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

niets veranderen!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer voor herhaling vatbaar zoals gewoonlijk

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere spareribs. Voor nog geen 10 euro een flinke portie met goede friet en salade. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was voor ons de eerste keer maar zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld en lekker😊😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Combi menu heerlijk gegeten

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren spare rib menu en pulled pork menu friet zonder zout. Uitstekend!! De dag daarvoor zalm menu die was goed en de frites 'kapsalon style' kip sangun was te weinig bakje was helaas 1 schepje friet met een klein beetje kip en satesaus. De zoetzure komkommer ontbrak ik heb de helft van mijn frietjes aan mijn vriend gegeven. De smaak was wel goed zei hij..

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere spareribs! Enige minpuntje was dat de extra portie friet vergeten was. Maar verder top service in een tijd als deze!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, geweldige kwaliteit vlees en perfect klaargemaakt.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas viel het bij ons tegen. De burgers waren niet gaar, de broodjes waren klef en nat en er zat bot bij de pulled pork. Voor ons dus geen herhaling.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestel-en afhaalproces is goed geregeld. De maaltijden en porties zijn prima. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super vriendelijke mensen en super lekker eten

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Nog nooit zo'n lekkere hamburger gegeten! Alles klopt: het vlees van de BBQ, bereid zoals de klant dat wil, het heerlijke broodje en de saus en de toebehoren. Heerlijke handgesneden frites en een frisse salade. Helemaal top!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon geweldig! Om je vingers bij af te likken!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben weer voor de hamburger gegaan en ik kan niet anders zeggen dat het weer heerlijk was!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, snel en erg duidelijk!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk we hebben ervan genoten :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlees was heerlijk. Lekker mals, Riva hadden wat pittiger gemogen, maar dat is persoonlijke smaak. Verpakking van kip was van karton. Vlees vocht was doorgetrokken. Rest van de verpakking daardoor ook vochtig. Misschien ook in een zak doen?!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Geachte, Jullie service is heel goed. Het bestellen en tijdstip van afhalen etc de hele handling werkt prima. De hoeveelheid vlees was idem prima. Helaas viel ons het eten iets tegen. Er zaten in de kipstukjes heel veel haartjes. Waarschijnlijk is de kip niet helemaal goed geschroeid met het afhalen van de huid of iets dergelijks. Normaal is kip of kophaas goed schoon en geen haartjes die achterblijven. De hoeveelheid friet viel ons helaas ook tegen. Voor 2 personen was deze friet wel aan de magere kant wat betreft de hoeveelheid. We kunnen dit tenslotte goed vergelijken met verschillende frietzaken in Nuenen. Hopelijk hebben jullie hier iets aan om e.a. te verbeteren. M.vr.gr.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De salade had wat meer mogen zijn, de rest was ok.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect alles met passie bereid en dat proef je

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals we gewend zijn, heerlijk vlees, goed klaargemaakt!!! Persoonlijk vind ik de gratin erg lekker, de frietjes krokant houden bij afhalen is lastig, mss een verbeterpunt. Overigens zijn de frietjes wel lekker van smaak! Was dus een succes!! Thx, Yvonne

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top ! Ik kan niet wachten om weer “gewoon” te komen eten bij jullie

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhaalsysteem goed geregeld. Er waren wel wat problemen met het indienen van vouchers bij de bestelprocedure volgens enkele wachtenden. Een kwartiertje later dan de afspraak was de bestelling klaar. Goede kwaliteit en hoeveelheid voor een tientje! Zeker een volgende keer waard!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was tip top in orde. Vriendelijk personeel en goede service

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld en heerlijk gegeten

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het vlees smaakte erg lekker. Maar door de lange rij buiten was mijn bestelling die binnen al enige tijd klaar stond al koud geworden.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer dat we hier geweest zijn / gehaald hebben. Wat 'n grote zaak! Dat doet de voorpui niet vermoeden. Spareribs en 'n hamburger: top! We komen zeker na de Coronacrisis bij jullie eten.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super lekker. Vlees heerlijk mals en smaakvol. Alleen hadden er voor 3 personen iets meer frietjes bij gemogen. Verder top dat we zo thuis uit eten kunnen.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

1 van de hamburgers was nog iets te rood, maar verder was alles heerlijk. Afhalen was ook goed geregeld.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer smakelijk gegeten voor een goede prijs, de friet was alleen wat slap, deze had wat langer gebakken mogen zijn.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Service prima, vriendelijk en goede corona-veiligheidsmaatregelen. Prijs/kwaliteitsverhouding prima. Spareribs iets te droog, overigens wel goed van smaak. Saté zeer mals en heerlijk. En de frites-'met-schil' waren super!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhalen was perfect geregeld, eten was prima Jammer dat de sausjes vergeten waren want die geven net dat extra’s 😉 Staysafe💋

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Weinig friet en vlees was niet warm maar qua smaak was alles lekker. Als laatste misschien iets meer saus voor de pulled pork.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit ben ik niet van jullie gewend maar de spareribs Waren koud en de friet was te hard

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was superlekker en meer dan voldoende.Dit verdiend een vervolg

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heel goed , wij hebben heerlijk gegeten , tot de volgende keer Bedankt. Gr Jolanda

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

"Veilige" manier om de bestelling op te halen. Eten was prima! Hopelijk kunnen jullie snel op aangepaste wijze het restaurant weer openen

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker !!! , mocht iets warmer zijn maar goed gegeten👍

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en R uim voldoende. Ook frietjes waren dit keer erg lekker. Dat is zeker verbeterd tov vorige keer! Lekker warm en krokant gebleven tijdens vervoer naar huis.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was bijna ne5 zo lekker als in het restaurant

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en mooie prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten! Kwaliteit is prima, eten is goed warm. Aan te raden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk gegeten 🍀!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. De spullen waren goed verpakt zodat het lekker warm bleef. Erg bedankt.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed bedrijf, lekker eten en onder de omstandigheden zeer goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ook met afhalen in de Corona tijd blijft de kwaliteit perfect. Heerlijk mals en perfect bereid vlees van hoge kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super dat we in deze tijd toch nog van jullie heerlijke eten kunnen genieten. Goed geregeld! Was weer erg lekker en heel vriendelijk geprijsd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Paar peesjes in de bavet was iets minder maar hij was verder wel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhalen; was echt prima, kwaliteit boven verwachting!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Hamburger met friet en salade was erg lekker. Het afhalen is op een zeer goede manier geregeld.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima hamburger en kip sate, de spare ribs van de Bengel vinden wij lekkerder. De coranamaatregelen worden prima toegepast, online bestellen gaat prima. Vriendelijke bediening, Voor herhaling vatbaar.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was op het aangegeven tijdstip klaar. Goed vlees en lekkere friet, de salade had een extra blaadje sla mogen hebben maar was verder wel lekker.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super! Mijn persoonlijke favoriet is de pulled pork. En ‘ophalen’ en thuis opeten smaakt ook erg lekker. Fijn dat jullie op deze manier jullie heerlijke gerechten aan blijven bieden! Ook de hoeveelheid is super!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld. Makkelijk te doen. Afgesproken tijd klaar en lekkere spareribs.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top, Goed geregeld en erg lekker

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren 2x een hamburger menu besteld en deze afgehaald. Als ik één tip mag geven, dan mogen de burgers zelf meer gekruid worden. Wij vonden ze erg flauw van smaak. Maar prijs kwaliteit en presentatie is prima.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is altijd op!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de Covid crisis en dank zij uw afhaalservice konden we op mijn verjaardag genieten van een heerlijk stukje mals vlees. Dit nodigt uit om in de hopelijk nabije toekomst aan een tafeltje in het restaurant te gaan zitten zodat ook de frites een kans krijgen te excelleren.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend niks meer aan doen! 😋

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhalen via gestroomlijnd proces. Spare ribs menu was heerlijk, zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker! Prima hamburger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ook in deze moeilijke tijden alles super geregeld en het smaakte geweldig lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten afgehaald i.v.m de corona. Hamburger 1 broodje was te hard en zwart aangebrand, friet wat te slap echt klef. De andere hamburger was nog te rood /rauw van binnen. Voor ons geen parkstreet meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De spareribs waren heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Opnieuw heerlijk gegeten en meer dan voldoende. Eten was mooi op tijd klaar en het verwerken van klanten gijng snel maar toch gemoedelijk. TOP in deze barre tijden.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld zo, en lekker gegeten

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten met het gezin, echt een aanrader! Ons nieuwe vaste restaurant geworden!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar goede kwaliteit en lekker

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlees was lekker, de friet was veels te slap gebakken. Dat vonden we allemaal erg jammer.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was superlekker!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijden vandaag opgehaald. Maakt het in quarantaine zitten wat dragelijker. 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, friet goed knapperig en bij sate en pulled pork menu extra gegrild broodje. Filet ossenhaas was perfect gegrild!! Gaan we zeker weer doen.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij waren zeer tevreden!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super hamburgers, zoals ze horen te zijn! Zelf gemaakte frietjes zijn heerlijk! Alles thuis opgegeten, alsof we in het restaurant zaten. Top! Dikke aanrader!!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld met de afhaal

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond de smaak tegenvallen van de spareribs. Ze waren niet heel mals, vielen wel redelijk van het bot. Er zat niet veel smaak aan de ribs. Pulled pork had ook weinig smaak. Mag wat ons betreft een smaakvollere rub op en bij de ribs wat smaakvollere glace.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb lekker gegeten. Het stond klaar toen ik kwam. Super service en lekker eten!

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten en vlotte levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima..zoals we gewend zijn. Alleen...geen mayo bij de frites? En het was keurig op de afgesproken tijd! Wat we misten....de ambiance!! Hopelijk over niet al te lang weer gewoon in de Parkstraat bij" Parkstreet"

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

bavette menu. Super stukje vlees, uitstekend rose. Temperatuur was nog goed. Veel lekkere frites. Salade mocht iets meer zijn. Alles bij elkaar uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bestellen en bezorgen ging super. Eten prima kwaliteit! Uiteraard de frites wat afgekoeld, maar dat is ook wel logisch bij bezorging. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging perfect geregeld. Heerlijk gegeten. TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit blijft top maar zullen blij zijn als we gewoon weer naar de Parkstraat kunnen. Veel succes met deze barre omstandigheden.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk stukje vlees! Frietjes waren alleen een beetje slap geworden en wij misten persoonlijk wel een pepersausje.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet was taai en koud (ik heb deze zelfs in de airfryer gedaan om ze knapperig en warm te maken). De bavette was koud en de pulled pork mistte, er zaten twee kleine bakjes salade bij welke voor voor vier personen me zouden moeten zijn, dat was echt te weinig. Dus al met al, het was koud en te weinig.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima maar de bezorg tijd veel te lang. 1 uur en 45 minuten vind ik eigenlijk niet kunnen, je zou verwachten dat het er binnen 1 uur wel zou zijn. De lange bezorgtijd stond ook niet vermeld, dit zag je pas na betaling. Als we hadden geweten dat we zo lang moesten wachten waren we het liever komen ophalen.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker gegeten, het was zo veel dat we nog wat over hebben voor morgen. Het eten was op de afgesproken tijd klaar. Slechts 1 minpunt: de zoete aardappel frietjes staan niet op de afhaal/bezorg kaart... ;)

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden een hamburger voor mijn zoontje, hadden gevraagd om die goed te door bakken, helaas was dat niet, dus zelf even afgebakken. Ik had ook sausjes bij mijn spare ribs verwacht. Verder was t heel lekker en fijn dat ze afhaal aanbieden in deze tijd!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben vanavond heerlijk genoten van spare ribs schotels! Echt een aanrader we hebben er heerlijk van gesmuld complimenten hiervoor ze waren echt lekker. Ondanks de vervelende situatie in heel het land etc wil ik toch zeggen dat parkstreet bbq dit super heeft opgepakt en gedaan Top! Verder komen wij zeker snel weer terug en hopen dat snel de restaurants weer open kunnen zodat we in de zaak ook een keer kunnen komen genieten van jullie heerlijke gerechten. Dank je wel voor het lekkere eten en de goede service. En hopelijk tot snel. Groeten Mano & Anke vd laar

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering goed en op tijd. Helaas Koude burgers gekregen wel warme friet

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zojuist de grill voor twee personen besteld, het enige wat smaakte was de Bavette, het stukje kip (geen dij zoals staat aangegeven) leek meer op houtskool dan kip, dat waren ze denk ik vergeten van de grill te halen, om vlees van de ribs af te krijgen heb ik 2 messen en na afloop een glas water nodig gehad gezien de droogte, de pulled pork was discutabel, op zich prima van smaak maar wederom enorm droog. Ik snap dat je als ondernemer wat probeert in deze periode maar bedenk voordat je iets bezorgd of je het zelf op zou eten ja of nee, in dit geval had ik het mijn hond nog niet voorgeschoteld.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig eten en service we kwamen hier ook eten voor de Corona crisis het thuisbezorgde eten is weldegelijk van hele goed restaurant kwaliteit

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte prima Wij hebben er van genoten

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

De tas met onze bestelling rook heerlijk, en de rit van tien minuten naar huis was het moeilijk om niet alvast te beginnen! De pulled pork sandwiches waren heerlijk, net als de burgers! De sweet potato fries waren verrassend lekker, maar de gewone frietjes waren jammer genoeg wat taai.

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlees was prima de friet was niet zo als ik gewend was waren erg klein waardoor er harde stukjes inzaten maar voor de rest prima ook slalade was lekker

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg lekker alleen hebben we een verkeerd menu meegekregen. Na contact maar besloten het meegenomen gewoon op te eten omdat we anders weer op moesten gaan halen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en vers bereide hamburger schotel en Sate schotel afgehaald met knapperige verse salade erbij. Top J.P. ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Beste spareribs van nuenen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

De bestelling zou om 9 uur klaar liggen, kom ik om 9 uur aan moest de bestelling nog worden gemaakt. Dus dat was weer 15 minuten wachten. En de burger was nog flink rood van binnen...

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten en het was optijd klaar

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker lekker lekker!!!

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spare ribs en de burgers waren ook prima. Friet had iets meer mogen zijn maar we hadden honger dus dat kan ook aan ons gelegen hebben haha. Prima service en lekker op tijd klaar.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Spareribs te zwart naar mijn mening. Lekkere friet, teveel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

De hamburgers waren nagenoeg koud en rauw van binnen. mijn vrouw is er ziek van geworden Voor ons geen eten meer van dit restaurant

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Beste spareribs van Nuenen en de helft zo goedkoop als de rest!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles wat besteld was er. Voor ons wel erg veel frites. Heerlijk en genoten

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse, smaakvolle en warme kwaliteitshamburger en spareribs. Ook de friet en salade is heerlijk vers en erg lekker.

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Nog nooit zo'n heerlijke hamburger met satésaus gegeten! Wij noemen deze de Satéburger! Het afhaalmenu was helemaal compleet met frites en een lekkere salade. Aan ieder item wordt veel aandacht besteed en dat proef je!

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Hamburger en broodje waren koud. Daarnaast was de hamburger nog een beetje rauw.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Spare-ribs smaakten prima. Wat ik wil raar vond is dat op de site staat dat er bezorgd kan worden. Via de site en telefonisch kan dit nog niet. Daarnaast moet je via de site bestellen om af te halen en kan dit ook iet telefonisch omdat dan de prijzen niet kloppen in het systeem.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfecte service na een foutieve betaling en heerlijke spareribs + friet. Aanrader!

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spareribs!!!!!

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg goede burger, ribs en frietjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden de frietjes heerlijk, alleen erg weinig. We hadden 4 frietjes besteld maar vonden dit amper 3 frietjes. Spareribbs waren heel goed en de hamburger gemiddeld. De hamburger mocht iets meer smaak aan zitten vonden wij en was een beetje vochtig waardoor het broodje heel klef was geworden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.