Beoordelingen van Parkstreet BBQ en Grill Nuenen

Recente recensies

5.0
Kousemaeker
2 augustus 2021

Heerlijk Menu en super Mals

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
26 juli 2021
Antonie
25 juli 2021

Exact op de afgesproken tijd geleverd. Alle maaltijden waren perfect klaar gemaakt met hoge kwaliteit ingrediënten. Toch een klein kritiek puntje: We hadden 9 verschillende maaltijden. De bakjes zijn niet gelabeld. Daardoor was het even puzzelen om te achterhalen wat bij elkaar hoort.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans Meijer
17 juli 2021

Heerlijk gegeten! Een echte lekkere aanrader! Doen!

Tritium Advies
14 juli 2021
Jacco van Santen
7 juli 2021
Nathalie
2 juli 2021

Het was weer erg lekker! Een lekker stukje bavette van de bbq. En dank je wel nog voor het cadeau!

Jeroen
21 juni 2021

Heerlijke spareribs besteld, keurig op tijd bezorgd. Eerder dan verwacht. Alles was lekker warm en prima (keurig) verpakt zodat het niet klef kan worden. En ruim voldoende dus heerlijk genoten van een warme maaltijd. Zeker weer op herhaling

de Waard
14 juni 2021

Zoals altijd prima kwaliteit vlees. De salade was dit keer minder goed van smaak. Daarom 4 sterren. Uiteraard blijven we gewoon terugkomen 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefan
11 juni 2021

Heb al verschillende keren besteld bij jullie en altijd heel erg lekker ,maar vandaag vond ik het beetje tegen vallen ,Bavette was doorbakken ,alles een stuk minder als de andere keren ,maar goed ,de andere keren was het heeeeeeerlijk.

Reactie van Parkstreet BBQ en Grill

Beste Stefan, wat vervelend om te horen dat je laatste bestelling niet helemaal voldeed aan onze hoge kwaliteitsstandaard. Zou je ons toe kunnen lichten, afgezien van de bavette, wat er precies niet helemaal goed was? met vriendelijke groet, team parkstreet

Lisette
5 juni 2021

Erg lekker weer!! Partyschaal vooraf en daarna gourmet met de heerlijke salades, goed vlees en lekkere sausjes. Precies op tijd bezorgt

Evelien
30 mei 2021

Heerlijk, fantastische kwaliteit!!

Cynthia
29 mei 2021

Heerlijk gegeten! Snelle service.

Yuri
29 mei 2021

Altijd goed

R.Knook
24 mei 2021

Kwaliteit is zoals het zijn moet kei goed en lekker een heel klein minpuntje deze keer misschien lag het wel aan mij zelf (smaakververlies corona) had bavette besteld ik proefde zout en peper niet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter
23 mei 2021
Lieke
15 mei 2021

Het eten was echt heerlijk vanavond! Pullled pork was mals en de spare ribs waren ook top!

Eefje
15 mei 2021
Pieter
10 mei 2021

Zoals altijd top kwaliteit vlees en side dishes, alleen 1 puntje van aandacht. Het bakje met de kip was gaan lekken, de olie marinade, waardoor 1 tas vol zat met de olie. Alle bakjes waren vies alle servetten onbruikbaar. Voorheen was de kip gemarineerd met een dry rub, dat lekt tenminste niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter
10 mei 2021

Bezorging was exact op het afgesproken tijdstip en alles was zo verpakt dat de kwaliteit zo goed mogelijk bleef. Erg lekker allemaal. Enige opmerking: we hadden gevraagd om de hamburger verder te garen omdat deze voor kleine kinderen was, maar de hamburger was nog behoorlijk rood van binnen. Dus dat was niet helemaal goed door gekomen. Verder helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Beerens
9 mei 2021
Steven
8 mei 2021

Was weer zeer lekker.

Wouter de Jager
8 mei 2021

Bestelling op tijd klaar, Eten was heerlijk! Met zorg en aandacht bereid!

johann de boer
7 mei 2021

waarschijnlijk hebben we het niet goed aangegeven, maar het vlees was medium, terwijl we rose gewend zijn. de maiskolven waren te droog. kortom anders dan we gewend zijn.

Sam
5 mei 2021

Best in town :-)

Monique Samuels
5 mei 2021

Alles was perfect, alleen wij vonden de prei iets minder lekker in de salade. De bestelling was ook nog lekker warm 👍🏻

Sandra
3 mei 2021

Heerlijk gegeten! Uitgebreid en smaakvol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marie-Louise Kardol
3 mei 2021

Het was heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Moviat
1 mei 2021

Snel en goed warm bezorgd en de smaak en kwaliteit waren weer zeer goed. Genoten

Mark
1 mei 2021

Lekker 😋

Petra
27 april 2021

Ja het wordt bijna saai, maar wederom super lekker gegeten. Mijn bavette was perfect gebakken. Heerlijke aardappel gratin en super lekkere spareribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RR
27 april 2021

Kwaliteit en en dat proef je,. Deze lui zijn BBQ professionals. Wij hebben genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arvid
27 april 2021
Luc
26 april 2021

Prima hamburgers en pulled pork kapsalons meegenomen. Hamburgers mooi rose en met mooie brioche, frisse salade erbij en flinke porties friet. Pulled pork kapsalons ook ruime porties. Die paar euro meer tov fast food restaurants zijn meer dan zeker de moeite waard. Gaan we vaker doen.

Van Den Born
22 april 2021
Sylvia
20 april 2021

Echt genoten! We hebben afgehaald vanuit Son en Breugel en het was heerlijk, frietjes en vlees nog heel even opgewarmd en prima te doen. Alles heerlijk mals, lekkere sausjes, en heerlijke toetjes. En natuurlijk niet te vergeten de leuke ontvangst, en de verse voorbereiding ter plekke. We gaan zeker een keer ter plekke terug om te eten daar, maar het afhalen was al een geweldig positieve ervaring!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaap Kocken
19 april 2021

Mixed grill, vleeskwaliteit en smaak uitstekend. Salade ook heel goed. Saus zit op alle vlees, voor mijn smaak iets te veel klef en zoet. Zou fijn zijn apart erbij te krijgen. Aardappel en maiskolf van goede kwaliteit maar wat droog meegeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mitch
19 april 2021

Heerlijk gegeten, echte bbq/grill smaak. Vlees was perfect medium! Tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron de Neys
19 april 2021

hebben voorjaarsmenu besteld en dit was erg goed. Amuse; buikspek was lekker, goed krokant de groentes die erbij zaten heerlijk. Voorgerecht carpacio; vlees was top groentes verrassend lekker het zoetzuur was perfect , truffelmayo mag iets meer truffel hebben. Hoofdgerecht; goed stuk vlees, gepofte aardappel is altijd goed, wat weinig saus voor op de aardappel, maar dat is persoonlijk, salade was goed maar voor mij de minder dan bij de vorige gerechten. Nagerecht; was voor mij helaas het minste gerecht, bavroisetaartje was wat smakeloos, helaas. Maar al met al een zeer goede maaltijd en we gaan hier zeker meer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heleen
18 april 2021
Agnes
18 april 2021

Al een paar keer besteld en echt complimenten voor de kok en bezorgen! Heerlijk vlees en alles zo lekker vers!

Marlies
17 april 2021

Het voorjaars menu besteld, netjes op tijd bezorgd , het was een heerlijk 4 gangen menu, met zorg samengesteld en kwaliteit uitstekend, en dat alles voor een zeer schappelijke prijs,.

Kousemaeker
11 april 2021

menu was weer perfect

Shirley en Jan-Willem
11 april 2021

Gisteravond heerlijke pulled pork besteld. Het was de beste pulled pork ever! Portie was ruim en goed warm bij aankomst thuis

Spijker
10 april 2021

Heerlijk gegeten, jammer dat er niks "speciaals" te bestellen is voor de Kids zoals kipnugets of iets. Dit zou het bestellen compleet maken

Lieke
9 april 2021

Normaal ben ik super tevrede over de spareribs alleen vandaag vielen ze helaas erg tegen.

Marc
9 april 2021

Heerlijk stuk vlees.

Linda Kanters-Evers
8 april 2021

Het eten smaakte erg goed

Ilse
8 april 2021

Eten was nog warm toen ik thuis was. Vlees is lekker mals! Goed eten!

Lars
5 april 2021

Super lekker gegeten, echt een aanrader!

Randy
5 april 2021

Goede service, heelijk gegeten!

Fred
4 april 2021

Lekker en tegen een goede prijs

Steven
2 april 2021

Altijd lekker 😋

Rick
2 april 2021
Danny
27 maart 2021

Heel lekker! Gaan we vaker heen 👍

Fam de louw
25 maart 2021

Heerlijk gegeten!!! Black Angus beef echt lekker...pepersaus heerlijk...verse frites 👍. Burger ook lekker vlees. Voor herhaling vatbaar!!!

Y.
22 maart 2021
Peter M
21 maart 2021

Perfect goed gegeten, de steak en de zalm mochten iets warmer zijn.

Femke
21 maart 2021

Heerlijk gegeten

Jeroen
21 maart 2021

Hamburger was vrij droog, friet was taai en droog, spare ribs waren goed. Salade was ook prima.

Danny
21 maart 2021
Sil
15 maart 2021

Bestelling werd om de aangegeven tijd bezorgd. Eten was heel lekker. Er ontbrak alleen een portie salade. En bij de haloumi bleken aardappelpartjes te zitten ipv friet zoals op het menu stond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
15 maart 2021

Lekker eten, netjes verpakt en op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronnie
14 maart 2021

Was weer top!! Volgende keer weer bij jullie 😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Waard
13 maart 2021

We hebben heerlijk gegeten, enige minpuntje was dat de friet niet goed warm meer was vandaar 4 sterren. Bedankt weer voor de goede zorgen en de hoge kwaliteit van het vlees.

Petra
8 maart 2021

We hadden de vleesplank voor 3 personen zoals altijd geweldig lekker en perfect bereid. Alleen de aardappel gratin was deze keer wel heel erg goed en veel gepeperd. Wij houden van pittig maar dit was net te.

e.meijer
8 maart 2021

zoals we gewend zijn...prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roger
7 maart 2021
Sophie van Dalen
7 maart 2021

Vriendelijke bezorgster en heerlijk gegeten!

Pim
7 maart 2021

Perfect!!! Spareribs smaken top. Mooie prijs

Fam van Loon
7 maart 2021
Heleen
1 maart 2021

Heerlijk gegeten. We hebben meatlovers voor 2 personen besteld en er met 3 personen van kunnen eten. Vlees is van zeer goede kwaliteit Wel zouden we graag wat ijsbergsla bij de salade willen hebben

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne
28 februari 2021
Cizke
27 februari 2021
Dionne Keeris
27 februari 2021

Heerlijk was het, jammer dat het snel koud is, maar dat is het nadeel van afhaal. Smaak was perfect en heerlijk mals!

Angelique
26 februari 2021
Janet
26 februari 2021

Precies op tijd en erg lekker!

Pieter
25 februari 2021
de boer
24 februari 2021

kwaliteit en heel lekker

Mark
23 februari 2021

Wederom erg genoten van het eten, uitstekende kwaliteit vlees en lekkere bijgerechten. Klaar op het afgesproken tijdstip.

petra
22 februari 2021

gewoon een top tent met top producten en top bezorging. Het eten was meer als voldoende en heerlijk van smaak.

Daniëlle de greef
21 februari 2021

Super fijn en lekker restaurant! Zelfs in deze moeilijke tijd voor iedereen maar natuurlijk het meest getroffen bedrijven en restaurants, heeft de parkstreet een top oplossing gevonden! Ga zo door!!

Hans
21 februari 2021

Prima en attent!!

Nathalie
21 februari 2021

Het was weer heerlijk! Goede bezorgservice.

R.Knook
21 februari 2021

Lang geleden dat we bij parkstreet besteld hadden maar het smaakte bijzonder goed het vlees was botermals

Schreurs
20 februari 2021

Was een zeer geslaagde ervaring. Eten was mooi gepresenteerd in de meeneem containers, was zeer smaakvol en goed bereid. Gaan we zeker nog eens doen.

Schepers
19 februari 2021

Wederom erg goed. Spare-ribs hebben een echte rooksmaak, top!

I v R
19 februari 2021

Heerlijk gegeten , goed warm . Veel saté , heerlijke frites . Top dessert : cheese cake ! Aanrader !!

Joyce
19 februari 2021

Heerlijke hamburger gehad. Goede grill smaak, flinke burger, lekkere friet en frisse salade. De hamburger was apart in aluminiumfolie verpakt, zodat deze thuis nog goed warm was, top!

Marion
18 februari 2021

Was weer heerlijk. En vooral goed warm!!!

Koen
17 februari 2021

Heerlijk vlees met de vertrouwde houtskool smaak. Ik heb het opgehaald en thuis was het nog goed warm en vlees nog steeds medium

Adri
16 februari 2021

Lekker, maar helaas kwam ikt huis met iets anders in de mixed grill dan op het menu stond (pulled pork i.p.v. ribeye) . Slordig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Parkstreet BBQ en Grill

Geachte meneer, pulled pork en ribeye zitten standaard in onze parkstreet meat. Als het goed is heeft u 4 vleesitems meegekregen? (pulled pork, ribeye, spareribs en kip) Mocht dit niet het geval zijn kunt u dan even contact met ons op kunnen nemen? m.v.g. Janpieter Stuijt

anoniem
15 februari 2021

Meer dan goede prijs kwaliteit verhouding!! Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Parkstreet BBQ en Grill

Dank u voor het compliment!

Berkel
15 februari 2021

Was weer lekker! Babette is echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Parkstreet BBQ en Grill

Dank u wel voor het mooie compliment!

Piet
14 februari 2021

Alles heel lekker. Enig puntje van attentie is de temperatuur: overweeg tijdens transport een thermo box of bag eten was niet meer helemaal op temp met name met deze koude gebeurt dat gauw. Vlees was echt weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Parkstreet BBQ en Grill

Beste Piet, dank voor het compliment! Wij doen ons uiterste best het eten zo warm mogelijk te bezorgen. Hierbij maken wij ook zeker gebruik van thermoboxen. Alleen was de gevoelstemperatuur afgelopen weekend -10 en dan wordt het toch vrij moeilijk alles heet bij onze klanten te bezorgen hebben wij zelf ook gemerkt. Onze excuses hiervoor. met vriendelijke groet, Janpieter Stuijt

Steffie
14 februari 2021

Heerlijke bavette! Alleen onhandig online bestellen voor een latere datum.

Reactie van Parkstreet BBQ en Grill

Dank je wel! Ons systeem is idd ingericht om te bestellen op de dag zelf. Maar u kunt altijd voor een andere dag bestellen en dan even bij de opmerkingen de juiste dag invullen.

Rianne
14 februari 2021

Heerlijk gegeten. We hebben alleen de chocolade flikken voor bij de koffie gemist.

Reactie van Parkstreet BBQ en Grill

Beste Rianne, dank voor het compliment! Wat de chocolaatjes betreft: als je de volgende keer besteld, zet dit even erbij bij de opmerkingen. Dan zorgen wij dat er iets lekkers bij de bestelling zit! met vriendelijke groet, Janpieter Stuijt

Peter
14 februari 2021

Helaas geen rekening gehouden met mijn vraag om de uien mee te bakken op de burger. Burger en frites waren lauw, bijna koud. Is daar niets op te vinden? Burger, frites en salade smaakten overigens prima!

Reactie van Parkstreet BBQ en Grill

Beste Peter, helaas is dit waarschijnlijk niet opgemerkt door de drukte van afgelopen weekend. Excuus. Tevens is het heel moeilijk om burgers goed warm te bezorgen. De burger (vlees) verpakken wij apart in aluminiumfolie. De rest van de burger (broodje, salade, en saus) zijn natuurlijk al koud. Wij doen iig ons best het eten toch zo warm mogelijk te bezorgen. met vriendelijke groet, Janpieter Stuijt

P jaspers
13 februari 2021

Inmiddels weer derde keer Wederom uitstekende kwaliteit Smaak geur en visuele sensatie Hopelijk weer snel face to face en dan van te voren een Porterhouse ... Thats THE challange

Reactie van Parkstreet BBQ en Grill

Dank u wel! Wij hopen u ook weer snel te verwelkomen in ons restaurant!

nieuwenstein
13 februari 2021

het was heerlijk, op aanraden van familie voor de eerste keer besteld, maar zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van Parkstreet BBQ en Grill

Dank u voor het mooie compliment!

Debby Ge
12 februari 2021

Ondanks het hele koude weer , was het eten goed warm en natuurlijk lekker.

Reactie van Parkstreet BBQ en Grill

Dank je wel Debby! We doen ons best!

Claudia
11 februari 2021

Het eten was top! Supermals vlees, goede smaken, misschien een beetje weinig frietjes maar ze waren dan ook heel lekker. Geen opmerkingen, ga zo door! Zullen zeker vaker bestellen.

Jansen
11 februari 2021

Heerlijk

John
7 februari 2021

Gisteren hebben we eten afgehaald bij Parkstreet. We hebben enorm gesmuld van het eten, ondanks we het niet direct konden op eten. Het vlees en de borrelplank waren gewoonweg geweldig en precies zoals we vooraf hadden verwacht! Hopelijk kunnen we weer snel terecht bij Parkstreet, want we missen de gastvrijheid van Jan-Pieter in het restaurant zelf!

Frank
7 februari 2021

Hamburger was prima en erg lekker. Wel wat weinig friet

Lennie
6 februari 2021

Lekker en goed prijs 👍 afhalen ook goed geregeld!

Mariëlle van Gijn
6 februari 2021

Heerlijk gegeten weer!! Mooie porties maar vooral het mooie vlees en de heerlijke/grill smaak was top! We kunnen niet wachten tot ook jullie open kunnen en we weer kunnen genieten van het hele plaatje!! Bedankt en succes 🍀

Jacco van Santen
3 februari 2021
Hans Keijzer
1 februari 2021

De bestelling was prima op tijd en werd 'covid-19 proof' afgeleverd. De maaltijd was goed op temperatuur en bijzonder smaakvol. Complimenten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T&E
1 februari 2021

keurig op tijd bezorgd, met vooraf melding dat ze op pad gingen! drie gangen met warm aangeleverd hoofdgerecht is wat onhandig als je eerst het voorgerecht wil eten...

Anton van Esch
1 februari 2021

Geen betere service kunnen bedenken en alle complimenten aan de kok het was heerlijk genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joy
1 februari 2021

Prima super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der Vleuten
31 januari 2021

Het eten was smaakvol en ruim voldoende. Goede prijs kwaliteit verhouding. We hebben genoten van onze heerlijke maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen Moviat
31 januari 2021

Burgers besteld, erg lekker en keurig op tijd bezorgt zelf een paar minuten voor de aangegeven tijd! De burgers waren ook nog goed warm zodat de ervaring en smaak zeer goed waren! Top

Wouter Vorstenbosch
31 januari 2021

Heel lekker biefstukje. Ook de bezoring was naar smaak

Chantal
31 januari 2021

Was weer goed!

Fam. Van Lieshout
31 januari 2021

Heerlijk gegeten! Bij de burgers waren de hamburgers zelf apart verpakt aluminiumfolie. Top! Zo waren ze nog warm bij het eten. Bavette goed gebakken en heerlijk mals. Helemaal goed zo.

Reactie van Parkstreet BBQ en Grill

Dank jullie wel voor de mooie recensie! We zijn erg erg blij dat ons eten gewaardeerd word!

Steven
31 januari 2021

Echt heerlijk, runderhaas was lekker mals en de peper saus was top! Van alle restaurants in het dorp die doen bezorgen/afhalen benaderde deze biefstuk het beste de kwaliteit die je in het restaurant zelf krijgt. 100% voor herhaling vatbaar.

Reactie van Parkstreet BBQ en Grill

Super bedankt voor de mooie recensie! Wij waarderen het erg dat ons eten in de smaak valt!

Amber
30 januari 2021

Wij hadden het 3 gangen actiemenu besteld. De picanha was heerlijk van smaak, de combinatie met de sla en dressing was super lekker. De ribeye was super mals en perfect medium. De brownie deed niet onder op de andere gerechten; lekker smeuig en puur genieten! kortom: een heerlijk menu waar we enorm van hebben genoten!

Smuller
30 januari 2021

Heerlijk gegeten

Gijs
30 januari 2021

Prima service, persoonlijk contact, bestelling stipt op tijd. Wij eten maar af en toe vlees, en als we dan vlees eten dan geen ‘rommel’ en dat was gelukt! Super lekker allemaal, we gaan vaker bestellen of als het weer kan daar eten. Bedankt!

Lorainne
30 januari 2021

5x spareribs menu met frietjes en sla. De spareribs waren veel kleiner dan we gewend waren er zat helaas geen bbq saus bij en de vorige keren wel.

Kitty Verhoogt
29 januari 2021

Voorgerecht super lekker Hoofdgerecht het vlees was goddelijk De brownie even in de oven gedaan en dat was een voortreffelijke afsluiting.

Debbie
27 januari 2021

Wij hebben gekozen voor het weekmenu. Het vlees was lekker en mals. Ook een mooi en lekker voorgerecht. Kortom heerlijk gegeten! De bezorging was ook ruim op tijd en vriendelijk!

Femke
26 januari 2021

Vlees was heerlijk mals, frietjes goed krokant alleen jammer dat de beloofde slagroom bij het toetjes ontbrak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
25 januari 2021

Eten was heerlijk, bezorging mooi optijd. We bestellen zeker nog een keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

petra
25 januari 2021

wat een briljant idee , gourmetschotel. We hebben enorm genoten van het vlees de salades en het brood, super. Netjes verzorgd en heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De louw
24 januari 2021

Heerlijke burgers...snelle service...super kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Meike Fajs
24 januari 2021

2de keer besteld vandaag! Zoals de vorige keer weer heerlijk, en top service! En dit keer kwamen ze het zelfs gewoon thuis bezorgen. Het eten is nog super warm bij bezorging en het inpakken van het eten is ook super! Oftewel in een woord top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanders
24 januari 2021
Bertine
23 januari 2021

Lekker!

Van Hest
22 januari 2021

Wederom fantastisch gegeten!!

J de boer
22 januari 2021

Volledig tevreden

petra
18 januari 2021

zoals gewoonlijk was het heerlijk. Super fijn dat het nu ook bezorgd wordt.

de Kousemaeker
18 januari 2021

Het was een Feestje thuis heerlijk gegeten en hopelijk volgend jaar weer in het restaurant

Swinkels
18 januari 2021

Het was weer heerlijk? We komen er graag vanuit Eindhoven voor op en neer gereden 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia
17 januari 2021

Heerlijk !

Christel
16 januari 2021

Het was wederom erg lekker! Nalevering omdat er iets vergeten was, wassnel geleverd met extra’s👍🏻.

Christ van den Akker
16 januari 2021

Heerlijke burger.

Jakub
15 januari 2021

Super fast, and good as always :)

Leroy
14 januari 2021

Een heerlijk stuk vlees met prima frietjes!

de Kousemaeker
12 januari 2021

Gewoon even lekker Genieten :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicky
10 januari 2021
Charlotte
10 januari 2021

Heerlijk gegeten.

van Hest
9 januari 2021

Super lekker eten. Perfecte kwaliteit en heerlijke bereiding.

Stef
7 januari 2021

Heerlijk gegeten. Mixed grill 2 personen. Ruim voldoende.

Wendy
3 januari 2020

Dikke 5 sterren! ...waarom zijn er geen 6 sterren ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.
3 januari 2020
Tineke van Ass
3 januari 2020

het was erg lekker!!

Rooijakkers
3 januari 2020

Zowel de hamburger als de spareribs waren lauw. Wij wonen 300 meter van Parkstreet af. We waren ook nog met de auto(en ja we waren stipt op tijd. Wellicht ander verpakkingsmateriaal gebruiken zoals bijvoorbeeld de Bengel gebruikt

Inge Brouwers
2 januari 2020

De nacho's en de zure room met chilisaus waren erg lekker. Echter, de guacamole vonden we niet zo lekker. Maar overall dus zeker wel geslaagd!

Joop Roijakkers
30 december 2020

Friet was helaas koud, de rest was prima

Rieneke
30 december 2020

Het eten is super lekker en nog helemaal warm bij ophalen. Echt een aanrader en je helpt de horeca in Nuenen door deze moeilijke tijd!

Hester Van De Vorst
25 december 2020

Was dikke prima, was wel leuk geweest als er een briefje bij gezeten had wat welk vlees was en Hoelang het op de gourmette moest.

de Kousemaeker
24 december 2020

Heerlijkl menu met wiijntje of een triple trapiste bier

Marieke
24 december 2020

Ruime borrel plank! Samen met een portie nachos voldoende voor 3 personen. Erg goede pulled pork ook. Wij vonden het geslaagd

Yessica
23 december 2020

Het eten was heerlijk. Lekker vlees(perfect gegaard), frietjes top gebakken en ook de gratis nachos waren een smakelijke toevoeging :).

Elske
21 december 2020

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danny
21 december 2020

Alles was lekker van het hoofdgerecht. Goede friet, goede spare ribs. Wij vroegen ons wel af of er normaliter ook guacamole bij de nachos zitten?

Danielle
21 december 2020

Eten was weer super lekker! Alleen de nacho’s vergeten bij de tweede bestelling... de kleine jongen was iets teleurgesteld maar mag de pret niet drukken! Tot een volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jules
20 december 2020

Hele fijne service en heerlijke maaltijd!

Ien
20 december 2020

Wat er op de borrelplank lag was lekker maar wel erg weinig voor die prijs.

Pieter
19 december 2020

Heerlijk gegeten, top. Ga zeker nog een keer afhalen.

Dolmans
18 december 2020

Mooi op tijd, gerechten goed warm en smakelijk

Yuri
18 december 2020

Top kwaliteit, beste spareribs van Nuenen !!!

Juut
18 december 2020

Was weer lekker

Bart Peeters
14 december 2020

Zalig gegeten, portie was top van smaak en omvang.

Anouk van den berge
13 december 2020

Super lieve mensen die alles doen om hun klanten tevreden te houden! Lekker gegeten voor een goede prijs en ze hadden er zelfs nog een lekker voorgerechtje bijgedaan. Wat een leuke verassing en topservice! Dankjewel

Simons
12 december 2020

Voldoende friet, salade goed en we hadden gevraagd om de hamburgers goed door bakken en dat was ook zo.

Danielle
12 december 2020

Super! Elke keer weer verrast door de malse kip :)

Rianne
12 december 2020

Heerlijk gegeten en het eten was nu wel goed warm. Bedankt! Ook meer dan voldoende, we hebben zelfs nog wat over.

Nancy
11 december 2020

De hamburgers waren weer heerlijk!

Cremers
10 december 2020

Kwaliteit vlees wederom superieur en perfect gebakken!!! Heerlijke bijgerechten, kan niet wachten tot we weet in restaurant zelf kunnen eten!

Jp de zoete
10 december 2020

Super lekker weer!!

Oscar
5 december 2020

We hebben heerlijk gegeten van de gourmet schotel. Super mals vlees! De side dish met salades en sausen is een aanrader.

Frans
1 december 2020

Zoals ever weer heerlijk gegeten van deze mooie borrelplank. Aanrader!!

Sanders
30 november 2020

PERFECT ZOALS ALTIJD

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
29 november 2020

Borrelplank was lekker van smaak. Voldoende voor 2 personen Op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
29 november 2020

De allerbeste lekkerste en meest malse Bavette die ik ooit heb gegeten😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Siebrand
29 november 2020

Heerlijke hamburger, met een fijne rooksmaak die aanwezig, maar nog steeds subtiel was. De frietjes zijn ook goed!

Bb
28 november 2020

Eten was top!

Jacco van Santen
28 november 2020
Eva
27 november 2020

Heerlijk, echt bijzonder goed vlees!! Alleen de friet was niet zo warm.

Geert
27 november 2020
Kousemaeker
23 november 2020

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smulders
23 november 2020
e.meijer
22 november 2020

Weer genoten van een heerlijke bavet. Hopen over niet al te lang weer in jullie gezellig steakhouse te komen!

Ankie
22 november 2020

Heerlijk gegeten! (Parkstreet meat) Lekker veel vlees en de frietjes waren ook lekker. Alleen de spareribs waren wat droog. Maar verder top! Goede service en klantvriendelijkheid 👍🏻

Yvonne
21 november 2020

Het was weer heeeeerlijk!

schop
17 november 2020

de burgers waren echt te rood van binnen jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wellens/sanders
17 november 2020

PERFECT zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petersen
15 november 2020

We hebben heerlijk gegeten. Het enigste wat wel wat jammer was, was dat het bakje waar de pepersaus in zat geklapt/gesmolten was. Waardoor alles onder de saus zat behalve het vlees waar we dit bij besteld hadden. 😉

Marjan
15 november 2020

erg lekker !! de bavet is echt een aanrader !!

Mariska
14 november 2020

Het vlees was goed gebakken. Aardig personeel. Zeer tevreden!

Wolff
14 november 2020

Het was heeeeeerlijk!!!!

Karin
13 november 2020

Echt heerlijk gegeten, we hadden het mixed Meat menu. Alles meer dan voldoende, lekker gevarieerd en zelfs de salade was lekker! Zeker voor herhaling vatbaar!

Stefanie
13 november 2020

Heerlijk! Lekker mals en zeer smakelijk. Wij hebben genoten

Peter
12 november 2020

Superlekkere broodjes!

Moos
11 november 2020

Heerlijk eten, en zeer gastvrije service. Het was mijn geld waard!

Spaan
8 november 2020

Wij hadden een kapsalon met kip, mals vlees, goede frieten en een lekkere frisse salade.

Miranda
8 november 2020

Heerlijk eten en een hele goede prijs-kwaliteitverhouding.... Heel lekker.

Beerens
8 november 2020

Gewoon volgens verwachting! Weer genoten!

BB
8 november 2020
Lisette
8 november 2020

Gisteren een borrelschotel en BBQ gehad. Erg lekker en goed verzorgd. Gaan we in deze tijd meer doen.

Kousemaeker
7 november 2020

Allemaal er weer lekker van genoten :-)

Smeulders
7 november 2020

Heerlijk gegeten! Kip saté menu is een echte aanrader! Onze complimenten, mannen!

Susan
6 november 2020

Was weer heerlijk, zoals gewend natuurlijk :)

Leon
6 november 2020

Super lekker gegeten.

jos
6 november 2020

Was weer super lekker J.P. Goed idee dat je nu ook de borrelhapjes kunt afhalen. Veel succes in deze vervelende tijd.

ALEXANDER
5 november 2020
Verberkt
4 november 2020

Alleen de cheesecake was niet wat we gewend zijn geen vruchten erbij en ook geen slagroom zoals altijd

Swinkels
2 november 2020

Uiterst tevreden, het zou wel fijn zijn als er ook kindermenu's voor afhaal mogelijk gemaakt wordt nu hebben wij het opgelost door een tomatensoepje erbij te bestellen maar deze was best pittig en voor de rest mee laten eten met ouders.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kousemaeker
1 november 2020

Heerlijk wij hebben ervan genoten :-)

Van den Heuvel
31 oktober 2020

Eten stond op tijd klaar en was heerlijk. Vooral van het vlees hebben we erg genoten.

Jasper
31 oktober 2020

Wij vonden het super. Waren vooraf bang dat gril gerechten afhalen zou resulteren in taai vlees. Niks van waar. Het was supermals. Lekkere frieten en salade erbij. Top!

D.
30 oktober 2020

Wij hebben de mix voor 2 p. besteld. Alles was lekker en meer dan genoeg voor 2. In brevett miste we wat meer kruiden maar vlees was overal lekker mals. Zeker voor herhaling vatbaar.

Rian
30 oktober 2020

De mannen waren zeer enthousiast over de smaak van de vega burgers! Natuurlijk zien de menu’s er nog smakelijker uit als we het lekker bij jullie in het restaurant geserveerd krijgen, dus dat missen we en we hopen dat deze lockdown niet te lang gaat duren. Veel suc6!

Bjorn
29 oktober 2020
Chantal
26 oktober 2020

Erg lekker gegeten, ossenhaas was super mals en perfect bereid.. heerlijke gratis en frisse salade. Porties waren ruim voldoende. Vlees-doosje misschien in folie wikkelen, ivm afkoelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Matthijs Joha
25 oktober 2020

Fantastisch afhaal menu!! Zeer royaal en heerlijk op smaak!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janneke Spijkers
25 oktober 2020
Dielissen
24 oktober 2020
LZ
24 oktober 2020

Superlekker alles!

DevKok
23 oktober 2020

Heerlijk vlees en lekkere frieten. Hopelijk mogen ze snel weer open.

Yvonne
23 oktober 2020

Zoals altijd heerlijk gegeten!

Eva
22 oktober 2020

Lekker gegeten!

Suzanne Clooney
22 oktober 2020

Zoals altijd weer heerlijk! Hou de brownie maar in het bestelmenu. Jum!

Mark
22 oktober 2020

Heerlijke bavette!

Bart Peeters
19 oktober 2020

Zalig gegeten en een goeie portie geleverd.

Martijn
19 oktober 2020

Voor lekker vlees ben je hier aan het goede adres. Wij hadden bavette (perfect gebakken) en spare-ribs (super van smaak).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kousemaeker
18 oktober 2020

Heerlijk , we hebben ervan genoten :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daan
18 oktober 2020

Bij de kapsalon zat alleen friet en vlees, geen gefruite uitjes, en komkommersalade. Spareribs waren niet super warm meer bij thuis aankomst.

Simons
18 oktober 2020

De hamburgers waren niet goed doorbakken maar dat hadden wij ook aan moeten geven. Verder genoeg friet en bakje salade was ook voldoende.

John
16 oktober 2020

Eten was heerlijk en afhalen is zeer goed geregeld. Hoop dat veel mensen hier gebruik van maken in deze 2e Corona sluiting. Restaurants hebben die steun nodig.

Cesanne Leijs
10 oktober 2020

Super lekker eten, en goede prijs-kwaliteit verhouding. Gaan hier zeker nog een keer bestellen.

Peter wolbert
2 oktober 2020

Erg lekker gegeten weer, kwaliteits-vlees, uitstekend klaar gemaakt. Afhalen perfect op tijd.

Kousemaeker
28 september 2020

Heerlijk , we genieten er elke wwer van :-)

Kousemaeker
13 september 2020

Perfect allemaal ervan genoten :-)

VdWeyer
8 september 2020

Ik vond uw friet niet goed. Ik geef het een 5

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Hugte
7 september 2020

Dit was de tweede keer dat we bij jullie besteld hebben. Ook hamburgers. De vorige keer prima..tevreden. Nu smaakte de hamburger naar verbrand en ook de bijgeleverde frites waren erg donkerbruin. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Merlijn
30 augustus 2020

Het eten was grotendeels koud. Spareribs zelfs ijskoud. Heb het zelf weer in de magnetron gezet, maar dat gaat natuurlijk ten koste van de knapperigheid.

P. Jacobs
30 augustus 2020

het bbq pakker was uitstekend. Het v;lees en de salades waren van prima kwaliteit en erg lekker

Marc
30 augustus 2020

Alles was weer goed, alleen friet beetje slap maar dat is natuurlijk een uitdaging met afhalen

Peter
28 augustus 2020

Lekkere ribeye, ook bij "afhalen" voor je neus klaargemaakt!

Monique
24 augustus 2020

Super goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lorainne
24 augustus 2020

Sparibs waren mals zoals altijd, alleen waren ze deze keer te zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kousemaeker
22 augustus 2020

Lekker Genieten , Hulde aan de Kok :-)

Danielle
1 augustus 2020

Vlees was perfect bereid! Flinke stukken spareribs en de frietjes smaakten vers en waren niet te zout. Heerlijk als altijd!

Ralf
29 juli 2020

Constante kwaliteit! Altijd heerlijk !!!

Yessica
26 juli 2020

De spareribs en kipsaté waren heerlijk. Alleen jammer dat ze de saté vergeten waren. Daardoor kon ik dus terug(wel excuses gekregen uiteraard). Ik kreeg er wel een nieuw portie friet bij omdat de frietjes anders koud waren. Wij vonden de porties friet wel erg klein, bakjes zaten amper halfvol..

Kousemaeker
20 juli 2020

het was weer Genieten :-)

Rob
17 juli 2020

Afhaalmaaltijd besteld. Alles op tijd, goed verpakt en erg lekker. Een aanrader dus.

Piet
14 juli 2020

Prima food : -)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kousemaeker
4 juli 2020

Heerlijk menu

Langenhuijsen
30 juni 2020

Online bestelling was keurig op tijd klaar en kwalitatief goed. Zeer smaakvol en niet overdreven met saus overgoten. Goed vlees en uitstekend bereid. Ik ga zeker terug. Het restaurant maakt ook een zeer verzorgde indruk en het personeel was uitermate vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolein Lammers
30 juni 2020

Heerlijke spareribs. Veel vlees en viel makkelijk van het bot. Zo mals.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anneke
29 juni 2020
Jaap
28 juni 2020

Bestelling goed warm bij thuiskomst, heerlijk gegeten.

Marcel Wellens
16 juni 2020

PERFECT

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P. Van den Elshout
14 juni 2020

De bietstuk was lauw, wel goed van smaak. De volgende keer graag weer een steak die net van het rooster komt en niet een die even op het rooster wordt gelegd om op te warmen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

kousemaeker
7 juni 2020

Heerlijk gegeten

marijke moviat
6 juni 2020

prima kwaliteit en smaakte heerlijk

Peter
1 juni 2020

Steak was mooi medium rare (zoals besteld); lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kirsten
1 juni 2020

Heerlijke ribjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Björn
29 mei 2020
Luiningtijdens Coco’s 19 menu restaurants Eindhoven
28 mei 2020
Jeroen
26 mei 2020

Erg lekker gegeten, mooi op tijd klaar volgens de planning. Kippedij met friet, kip sagnun in kapsalon vorm en een hele lekkere hamburger voor nr 3 Warm op tafel en genieten maar 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
26 mei 2020

Zoals altijd weer super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lenette
26 mei 2020

Lekker maar een prijsstijging van €5 in twee weken wel veel. Wil de lokale horeca wel steunen, maar als deze prijsstijging steeds komt, dan trekt de prijs kwaliteit verhouding krom.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van straalen
25 mei 2020

Het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

cor Molenaar
25 mei 2020

Zeer smaakvol , goed verpakt , zodat het warm blijft , voldoende geproporsioneerd , prijs - kwaliteit verhouding prima en vriendelijk en behulpzaam personeel dat de RIVM maatregel in acht neemt . GESLAAGD !!

Ruben
25 mei 2020

super olifant!

Cas
25 mei 2020

Lekkere spareribs en heerlijke burger, top!

Mariëlle van Gijn
24 mei 2020

Het was een klein feestje! Dit was voor ons de eerste keer dat we gingen afhalen bij Parkstreet. De beleving is natuurlijk anders maar het eten en vooral de smaak was perfect en net zo lekker als dat we gewend zijn. Héérlijk... de bavette was super mals!! Dus we hebben lekker gegeten, waren heel blij verrast ookal komen we heel snel graag weer "gewoon" bij jullie eten. Ga zo door en houd vol!!

Cris van Rooijen
23 mei 2020

Bestel, netjes op tijd klaar. Mee naar huis genomen en prima gegeten. Tip: Gekozen voor de aardappel garnituur ipv de frietjes. Want frietjes worden slap tijdens transport.. En aardappel garnituur heeft niet. Kortom weer lekker gegeten.

Marc
23 mei 2020

Voor 6 personen alles perfect in orde!!

Hans Sondagh
22 mei 2020

We hadden een BBQ pakket besteld. kwaliteit en samenstelling waren top. IK zal het iedereen aan raden om dit eens zelf te ervaren.

rob
22 mei 2020

Eerlijk antwoord voor een eerste keer proberen: Pulled Pork en Rib Eye waren redelijk en goed. verpakking erg netjes. Bijlages waren ver onder de maat, vooral groentebakje Gratin was te veel maar smaakloos. Friet was te weinig, helaas al koud en te veel hard gebakken. Jammer dat je voor mayo moet bijbetalen.

schimmelpenningh
22 mei 2020

dik in orde, er zou nog een mogelijkheid bij kunnen om er een broodje bij te bestellen

remkes
22 mei 2020

friet was lauw en spareribs waren ook lauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
22 mei 2020

Ivm Corona, afhaalmaaltijd. Salade was goed, helaas geen dressing Hamburger, smaak is prima, helaas bijna koud Frietjes ook matig warm.

Schuurmans
22 mei 2020

Leuk pakket voor thuis te bbqen, alleen zijn 2 stukjes brood wat weinig

Vernes
19 mei 2020

Eten was lekker ! en op de afgesproken tijd klaar !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel Wellens
19 mei 2020

Alles 100% zoals gewoonlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob Kuijpers
18 mei 2020

Erg lekker, smaakvol en een super snelle service. Wij steunen jullie graag in deze moeilijke tijden. Tot snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anton van Esch
18 mei 2020
J.
18 mei 2020

Een topper in spe? De porties friet bij de menu's zijn aan de magere kant (de bakjes van een kleine friet zitten niet vol) en de pulled pork was redelijk zompig. De steaks daarin tegen waren uitstekend.

GB
18 mei 2020

Groente was karig, voor de rest prima verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
18 mei 2020

Support your locals. Ik vond het niet bijzonder helaas.

Miranda
18 mei 2020

Heerlijk

Rien Knook
17 mei 2020

de Kwaliteit en Smaak geen discussie over mogelijk is gewoon Uitstekend maar niet warm genoeg de Bavette was lauw ik denk dat het misschien aan de verpakking ligt iets anders dan een kartonnen doosje die ze ook bij Macdonalds gebruiken

Huub
17 mei 2020

Heerlijk gegeten! De spareribs zijn zowat de beste die ik ooit heb gehad! Mals en met die rokerige smaak van de grill, super. Voor mijn persoonlijke smaak mochten ze wat scherper. Afhalen ging ook perfect, op de afgesproken tijd klaar. Het wordt pas ingepakt als je aanwezig bent zodat het niet in een tasje ligt te dampen. Prijs kwaliteit is naar mijn mening echt goed.

George
17 mei 2020

Heerlijk gegeten.

Dolmans
16 mei 2020

Prima geregeld, lekkere pulled pork

Ralf
15 mei 2020

Zeer goed. We hadden de zalm, kip sate,en de runderhaas alle 3 erg over te spreken .

Johann de boer
13 mei 2020

Niets veranderen

Paul
12 mei 2020

Het was weer net als altijd super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
12 mei 2020

Kwaliteit van het eten was weer top, helaas geen komkommer op de 2 kapsalons (alleen friet en saus) en echt maar ‘n paar (3) kleine stukjes kip

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
12 mei 2020

Eerste keer dat we bestelden. Eten was erg lauw helaas, ondanks dat we binnen 5min na verlaten restaurant aan tafel zaten. Wel heel lekker van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eickmans
11 mei 2020

Spareribs waren uitstekend. Ik miste echter een sausje. Geef de mogelijkheid die bij te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronnie
11 mei 2020

Ondanks afhalen ivm de coronatijd, een waar geno!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janneke
11 mei 2020

Goed en lekker vlees Prima friet. Aardappelgratin moest nog wel opgewarmd worden We hadden bij de bestelling aangegeven wat we niet wilden (geen tomaat op de hamburger) en dat was niet doorgekomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joanet van Wetten
10 mei 2020

Heerlijke Corona menu's besteld, vers, mals, warm en veel, een echte aanrader. Bestellen > ophalen > eten

Jan slaets
9 mei 2020

Heerlijk gegeten en voldoende was prima geregeld door het team van jp bedankt ga zo door Gr Jan en trees

Jack
9 mei 2020

Bavette besteld. Beetje bevreesd of het wel warm thuis gegeten kon worden. Onterecht dus: het was goed bereid, prima temperatuur en bovenal Heerlijk! We hebben genoten als waren we liever uit eten gegaan... Mijn complimenten 👍🏻

Wout
9 mei 2020

We hebben heerlijk gegeten voor een bijzonder goede prijs. De verse pulled pork is erg lekker en de bavette is zeer de moeite waard om voor naar Nuenen te komen.

Merkelbagh
9 mei 2020

Goede en duidelijke mogelijkheden voor online bestellen, ophaalmogelijkheden geheel conform de richtlijnen, uitstekende service, vriendelijk en hartelijk personeel en bovenal heerlijk gegeten. Wij hebben genoten van een bavette menu (het vlees was perfect 👌🏼) met heerlijke handgesneden friet en frisse salade. Een aanrader! Team Parkstreet bbq grill bedankt!

Marion
9 mei 2020

Heel tevreden. De ossenhaas was ontzettend lekker.

Frans
8 mei 2020

De zalm was verrukkelijk evenals de sate. We hebben weer even kunnen genieten tijdens Corona. Hulde opnieuw aan de Parkstreet crew!

Frans
8 mei 2020

Saté: heerlijk mals, prima satésaus! Pulled porc: te flauw, te veel vette 'flarden' Frites: heerlijk! Salade: super, met koolsalade, prei en rode ui: houden zo! (vorige keer wat saaie bladsla)

Jacco Elders
7 mei 2020

Street meat mixgrill een echte aanrader voor bbq liefhebber, JP we hebben ervan genoten.

John &Jolabda
7 mei 2020

Gewoon heel lekker , zoals gewoonlijk 👍👍

Kousemaeker
5 mei 2020

Combi menu heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vernes
5 mei 2020

Lekker eten prima service mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marja
4 mei 2020

Ik begrijp dat het voor jullie een hele nieuwe situatie is om als afhaal restaurant te werken. We hadden met jullie een tijd afgesproken, maar ik moest toch nog lang wachten( ook in de zaak). Helaas zijn wij niet erg tevreden. al het eten was bijna koud.. en dat is voor friet zeker niet lekker. De hamburgen heb ik zelf nog afgebakken. Deze was nl. erg rood. De spare ribs en de pork hadden wel een goede smaak. Hopelijk kunt u hier iets mee. Groetjes Marja

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria Snoeijen
4 mei 2020

Omdat ik duidelijk aan had gegeven dat ik zoete aardappel friet en 1x geen friet maar sla wilde, is er niet naar me geluisterd Hierdoor kon mijn man veel minder eten omdat hij ivm suikerziekte geen koolhydraten mag! Ik baalde hier enorm van! Gelukkig smaakte de zalm en het vlees wel goed. Sorry maar ik moest het kwijt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
4 mei 2020

Top hamburgers en goede service bij afhalen!

Machiels
4 mei 2020

Goed eten 👌👌👌 Afgehaald ging goed snel en vriendelijk Prijs was ook erg goed gemiddeld 10 euro per persoon en genoeg Kortom een aanrader! Gaan snel weer bestellen👍👍👍

Van Rooy
4 mei 2020
Bertie Maassen
4 mei 2020
Evert Bloos
3 mei 2020

Weer heerlijk gegeten bij dit mooie bedrijf. #supportyourlocals

Ted en Carola
3 mei 2020

Prima gegeten, prijs en kwaliteit toppie! Bestelling was ook op tijd klaar!

Anne
2 mei 2020
Tielemans
2 mei 2020

Het was weer erg lekker!

Dianne
2 mei 2020

Was erg lekker!

Marjolein Lammers
2 mei 2020

Het was heerlijk. Alles was op.

Jolanda van de Westerlo
2 mei 2020

Het was weer super lekker

johann de boer
30 april 2020

niets veranderen!

Marcel Wellens
29 april 2020

Weer voor herhaling vatbaar zoals gewoonlijk

Harm
29 april 2020

Lekkere spareribs. Voor nog geen 10 euro een flinke portie met goede friet en salade. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

gerard
28 april 2020

Was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda van de Westerlo
28 april 2020

Was voor ons de eerste keer maar zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dolmans
27 april 2020

Prima geregeld en lekker😊😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
27 april 2020

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam Kousemaeker
27 april 2020

Combi menu heerlijk gegeten

Schijven
27 april 2020

Heerlijk! 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E. Wilms
27 april 2020
Lorainne Florance
27 april 2020

Gisteren spare rib menu en pulled pork menu friet zonder zout. Uitstekend!! De dag daarvoor zalm menu die was goed en de frites 'kapsalon style' kip sangun was te weinig bakje was helaas 1 schepje friet met een klein beetje kip en satesaus. De zoetzure komkommer ontbrak ik heb de helft van mijn frietjes aan mijn vriend gegeven. De smaak was wel goed zei hij..

Ilse
26 april 2020

Super lekkere spareribs! Enige minpuntje was dat de extra portie friet vergeten was. Maar verder top service in een tijd als deze!

Roy
26 april 2020

Heerlijk eten, geweldige kwaliteit vlees en perfect klaargemaakt.

Re
26 april 2020

Helaas viel het bij ons tegen. De burgers waren niet gaar, de broodjes waren klef en nat en er zat bot bij de pulled pork. Voor ons dus geen herhaling.

Alice
26 april 2020

Bestel-en afhaalproces is goed geregeld. De maaltijden en porties zijn prima. Zeker voor herhaling vatbaar.

Yvette
25 april 2020

Super vriendelijke mensen en super lekker eten

Nicole
25 april 2020

Nog nooit zo'n lekkere hamburger gegeten! Alles klopt: het vlees van de BBQ, bereid zoals de klant dat wil, het heerlijke broodje en de saus en de toebehoren. Heerlijke handgesneden frites en een frisse salade. Helemaal top!

Claudia Wing
24 april 2020

Gewoon geweldig! Om je vingers bij af te likken!

Nathalie
23 april 2020

Ik ben weer voor de hamburger gegaan en ik kan niet anders zeggen dat het weer heerlijk was!

Harrie Boogaard van den
21 april 2020

Prima, snel en erg duidelijk!

Kousemaeker
20 april 2020

Heerlijk we hebben ervan genoten :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne
20 april 2020

Vlees was heerlijk. Lekker mals, Riva hadden wat pittiger gemogen, maar dat is persoonlijke smaak. Verpakking van kip was van karton. Vlees vocht was doorgetrokken. Rest van de verpakking daardoor ook vochtig. Misschien ook in een zak doen?!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MBr
20 april 2020

Geachte, Jullie service is heel goed. Het bestellen en tijdstip van afhalen etc de hele handling werkt prima. De hoeveelheid vlees was idem prima. Helaas viel ons het eten iets tegen. Er zaten in de kipstukjes heel veel haartjes. Waarschijnlijk is de kip niet helemaal goed geschroeid met het afhalen van de huid of iets dergelijks. Normaal is kip of kophaas goed schoon en geen haartjes die achterblijven. De hoeveelheid friet viel ons helaas ook tegen. Voor 2 personen was deze friet wel aan de magere kant wat betreft de hoeveelheid. We kunnen dit tenslotte goed vergelijken met verschillende frietzaken in Nuenen. Hopelijk hebben jullie hier iets aan om e.a. te verbeteren. M.vr.gr.

Geelen
20 april 2020

De salade had wat meer mogen zijn, de rest was ok.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel Wellens
20 april 2020

Perfect alles met passie bereid en dat proef je

Y v leeuwen
20 april 2020

Zoals we gewend zijn, heerlijk vlees, goed klaargemaakt!!! Persoonlijk vind ik de gratin erg lekker, de frietjes krokant houden bij afhalen is lastig, mss een verbeterpunt. Overigens zijn de frietjes wel lekker van smaak! Was dus een succes!! Thx, Yvonne

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacco
19 april 2020

Top ! Ik kan niet wachten om weer “gewoon” te komen eten bij jullie

Ted
19 april 2020

Afhaalsysteem goed geregeld. Er waren wel wat problemen met het indienen van vouchers bij de bestelprocedure volgens enkele wachtenden. Een kwartiertje later dan de afspraak was de bestelling klaar. Goede kwaliteit en hoeveelheid voor een tientje! Zeker een volgende keer waard!

Petra Poldervaart
19 april 2020

Alles was tip top in orde. Vriendelijk personeel en goede service

Kim
19 april 2020
Jolanda
19 april 2020

Goed geregeld en heerlijk gegeten

Theo Van der Zee
19 april 2020

Het vlees smaakte erg lekker. Maar door de lange rij buiten was mijn bestelling die binnen al enige tijd klaar stond al koud geworden.

Michael
19 april 2020

Wederom heerlijk!

Anouk
19 april 2020

Eerste keer dat we hier geweest zijn / gehaald hebben. Wat 'n grote zaak! Dat doet de voorpui niet vermoeden. Spareribs en 'n hamburger: top! We komen zeker na de Coronacrisis bij jullie eten.

Van Rooij
19 april 2020

Het eten was super lekker. Vlees heerlijk mals en smaakvol. Alleen hadden er voor 3 personen iets meer frietjes bij gemogen. Verder top dat we zo thuis uit eten kunnen.

Van de Burgt
19 april 2020

1 van de hamburgers was nog iets te rood, maar verder was alles heerlijk. Afhalen was ook goed geregeld.

Bertie
18 april 2020

Zeer smakelijk gegeten voor een goede prijs, de friet was alleen wat slap, deze had wat langer gebakken mogen zijn.

Frans
18 april 2020

Service prima, vriendelijk en goede corona-veiligheidsmaatregelen. Prijs/kwaliteitsverhouding prima. Spareribs iets te droog, overigens wel goed van smaak. Saté zeer mals en heerlijk. En de frites-'met-schil' waren super!

Suus
18 april 2020

Afhalen was perfect geregeld, eten was prima Jammer dat de sausjes vergeten waren want die geven net dat extra’s 😉 Staysafe💋

Marcha van Bree
17 april 2020

Weinig friet en vlees was niet warm maar qua smaak was alles lekker. Als laatste misschien iets meer saus voor de pulled pork.

Monique
17 april 2020

Dit ben ik niet van jullie gewend maar de spareribs Waren koud en de friet was te hard

Van Rooy
17 april 2020

Het was superlekker en meer dan voldoende.Dit verdiend een vervolg

Jolanda van vegchel
17 april 2020

Het was echt heel goed , wij hebben heerlijk gegeten , tot de volgende keer Bedankt. Gr Jolanda

Marjolijn Schoots
16 april 2020

"Veilige" manier om de bestelling op te halen. Eten was prima! Hopelijk kunnen jullie snel op aangepaste wijze het restaurant weer openen

Engelen
15 april 2020

Erg lekker !!! , mocht iets warmer zijn maar goed gegeten👍

Fam dL
14 april 2020

Heerlijk gegeten en R uim voldoende. Ook frietjes waren dit keer erg lekker. Dat is zeker verbeterd tov vorige keer! Lekker warm en krokant gebleven tijdens vervoer naar huis.

Benni
13 april 2020

Het was bijna ne5 zo lekker als in het restaurant

Elske
13 april 2020

Lekker en mooie prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anholts
13 april 2020

Lekker gegeten! Kwaliteit is prima, eten is goed warm. Aan te raden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
13 april 2020

Echt heerlijk gegeten 🍀!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evert Bloos
13 april 2020

We hebben heerlijk gegeten. De spullen waren goed verpakt zodat het lekker warm bleef. Erg bedankt.

N.Sanders
13 april 2020

Zeer goed bedrijf, lekker eten en onder de omstandigheden zeer goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Eickmans
13 april 2020

Ook met afhalen in de Corona tijd blijft de kwaliteit perfect. Heerlijk mals en perfect bereid vlees van hoge kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam. Buis
13 april 2020

Super dat we in deze tijd toch nog van jullie heerlijke eten kunnen genieten. Goed geregeld! Was weer erg lekker en heel vriendelijk geprijsd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hetty lentjes
12 april 2020

Het eten was heerlijk. Paar peesjes in de bavet was iets minder maar hij was verder wel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K swart
12 april 2020

Afhalen; was echt prima, kwaliteit boven verwachting!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
12 april 2020

Hamburger met friet en salade was erg lekker. Het afhalen is op een zeer goede manier geregeld.

Henk
12 april 2020

Prima hamburger en kip sate, de spare ribs van de Bengel vinden wij lekkerder. De coranamaatregelen worden prima toegepast, online bestellen gaat prima. Vriendelijke bediening, Voor herhaling vatbaar.

Matser
11 april 2020

Prima!

Cas
11 april 2020

Eten was op het aangegeven tijdstip klaar. Goed vlees en lekkere friet, de salade had een extra blaadje sla mogen hebben maar was verder wel lekker.

Bob
11 april 2020